Árak, feltételek

Az alábbi árlistában szereplő árak 4 felnőtt főig értendők, idegenforgalmi adó nélkül.

4 felnőtt fő feletti létszám esetén + 5.900,- Ft/fő/éj összeggel kell számolni. Gyermekek után 18 éves korig, valamint a vendégházba érkező házikedvencek után nem számítunk fel díjat.

Időszak Időtartam Bruttó ár
Főszezon
(június 1. - augusztus 31.)
6 éjszaka 269.000,- Ft/ház
Elő- és utószezon
(április 1. - május 31.,
szeptember 1. - szeptember 31.)
6 éjszaka 249.000,- Ft/ház
Egyéb időszak
(október 1. - március 31.)
6 éjszaka
229.000,- Ft/ház
Elő- és utószezon
(április 1. - május 31.,
szeptember 1. - szeptember 31.)
min. 2 éj 45.000 Ft/éj/ház
Egyéb időszak
(október 1. - március 31.)
min. 2 éj 40.000,- Ft/éj/ház
Ünnepi időszak
(Március 15., Május 1., Október 23.)
min. 3 éj 45.000-, Ft/éj/ház
Ünnepi időszak
(Valentin nap, Húsvét, Pünkösd, Karácsony, Szilveszter)
min. 3 éj 50.000,- Ft/éj/ház

Idegenforgalmi adó: 300 Ft / felnőtt fő / éj.

A vendégház teljes férőhely kapacitása 13 fő, azaz 4 férőhely feletti létszám esetén +9 fő számára nyújtunk pótágyat, előzetes egyeztetés alapján.

Az ár magában foglalja a teljes rönkház, az úszómedence (elő-, utó- és főszezonban), a terasz és a bekerített udvar használatát, továbbá a víz-, áram-, gáz- és tűzifa fogyasztást, és a teljes felszereltség használatát. A szállásdíj önellátásra vonatkozik, étkezést nem tartalmaz.

Az ár nem tartalmazza az infraszauna használatát, melynek díja a fogyasztás függvénye.

Az áremelkedés a már érvényes foglalással rendelkező vendégeket nem érinti, rájuk a foglalás időpontjában aktuális árak vonatkoznak.

Foglalási, fizetési feltételek

A megrendelés visszaigazolása után foglaló (előleg) fizetendő, melynek összege hosszú hétvége esetén 20.000 Ft, 1 hét időtartamra pedig 40.000 Ft. A díj kiegyenlítésének módjairól a visszaigazoláskor adunk tájékoztatást. A fennmaradó összeget az érkezéskor, a helyszínen kell rendezni.

Az érkezéskor 20.000 Ft összegű kaució fizetendő, amely távozáskor, a vendégház átvételekor - amennyiben károkozás nem történt - visszafizetésre kerül.

Az idei évtől SZÉP-kártyát is elfogadunk.

Érkezés és távozás

A szállást nyári időszakban, 6 éjszakás időtartam esetén vasárnap délután 15 órakor lehet elfoglalni és szombaton délután 14 óráig áll a vendégek rendelkezésére. Hosszú hétvégére, vagy a hét közben érkező vendégeim számára a vendégház délben, 12 órakor vehető át, ebben az esetben a távozás időpontja - ha szombat vagy vasárnap - 14 óra. Kulcsátadás, egyben a fennmaradó összeg kiegyenlítése érkezéskor a helyszínen történik.

Lemondási, módosítási feltételek

A foglalás lemondását, módosítását írásban (e-mailben, postai úton vagy telefaxon) kell bejelenteni.

A megrendelés egyszeri módosítását - amennyiben az megoldható - költségmentesen elvégezzük. A lefoglalt időszak kezdete előtt min. 25 nappal bejelentett lemondás esetén a foglaló összegét visszafizetjük.

25 napon belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén azonban a foglaló nem jár vissza, kivéve, amennyiben erre az időpontra sikerül más vendéget szerveznie a lemondó félnek.